Tumlehold

Baby massage

Kom til en hyggelig stund sammen med din baby og andre forældre og børn.

Tumleholdene er små lukkede hold med højst 8 deltagere (børn). Der er sat max 1 time af – ofte bruger vi kortere tid, afhængig af hvor trætte børnene bliver.

Tumle holdene bygger på viden om sanseintegration og forståelsen af motorisk udvikling hos de helt små. Børn gennemgår en massiv udvikling, især det første år.

Baby tummel kurserne forløber over max 4 gange. Formålet er at skabe et rum med nærvær, sjov og leg, hvor du kan få redskaber til at understøtte og hjælpe dit barn med den motoriske udvikling. Alt foregår med respekt og kærlighed for det enkelte barn – alle børn er forskellige og udvikler sig i forskellige tempi.

Læs mere og book din plads her

På holdene for de helt små, vil du også lære babymassage.

Babymassage – let at lære og dejligt – både for dig og din baby.

Vidste du at huden er vores største sanseorgan, og din baby forstår verden og sig selv primært gennem huden og berøring.

Baby massage er en vidunderlig lille hyggestund for dig og din baby, og det kan være en magisk måde at vise din baby verden på.

Massagen styrker din baby’s kropsbevidsthed og motoriske udvikling. Berøring med massage er derfor ikke “bare” en luksus, men kan være en vigtig del af baby’s trivsel og udvikling.

Baby Massage giver ro, nærvær og velvære og det styrker endda immunforsvaret.

Babymassage er altid på barnets præmisser, – derfor er der sat god tid af.

⇒ Book din plads her

Alt praktik

Her er fri parkering til din bil, barnevogne kan stå lige udenfor vores lokaler, så du kan se barnevognen – husk et regnslag, hvis det regner.

Vi har masser af plads i vores lokaler og der er mulighed for en rolig flaske eller amme krog. Mikrobølgeovn har vi også.

 

Lidt om min baggrund

Som jordemoder og manuel behandler ser jeg dagligt børn i min klinik. Jeg har masser af erfaring og stor viden indenfor netop sanseintegration og motorisk udvikling.

Jeg brænder for at hjælpe nybagte familier og børn godt i vej og jeg gør en dyd ud af at se jer og børnene i øjenhøjde.

Ud over at være babytummel og babymassage instruktør, er jeg også akupunktør og kranio sakral terapeut og jordemoder.

– Du kan læse mere om min baggrund her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Og senere i livet handler det måske mere om søvnløse nætter, hedeture og humørsvingninger. – Altsammen noget akupunktur kan afhjælpe

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Frejaklinik.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.