Kvinder

Jeg har mange års erfaring med kvindekroppens forunderlige og foranderlige verden og har arbejdet med både gynækologi og fertilitet.

Ifølge den Kinesiske Medicin kan menstruationen fortælle meget om kroppens ubalancer. Ved hjælp af akupunktur kan jeg hjælpe dig med at skabe balance i din cyklus og i dine blødninger og i det hele taget afhjælpe hormonelle ubalancer. Hvis du lider af kraftige menstruationssmerter, kan jeg også hjælpe dig med dette.

Jeg kombinerer ofte akupunktur behandlinger med kranio – sakral terapi, da der i mange tilfælde opstår spændinger i muskler og bindevæv i og omkring bækkenet ved for eksempel menstruationssmerter. Kranio sakral terapi er effektivt til at lindre muskel spændinger og ømhed.

Er du kommet i den alder, hvor du oplever hedeture, søvnløse nætter og en masse humørsvingninger kan akupunktur også hjælpe dig med dette.

Har du meget kraftige blødninger, uregelmæssig menstruation eller voldsomme smerter ved menstruation, vil jeg anbefale dig at få et tjek ved egen læge før du kommer hos mig til behandling. Du er altid velkommen til at ringe til mig og få en snak inden du booker en tid.

Kontakt mig

Jeg har erfaring med at behandle:

  • menstruationssmerter
  • pletblødning
  • uregelmæssige blødninger
  • kraftige blødninger
  • gener ved overgangsalder
  • hovedpine eller migræne
  • høfeber og allergi

 

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling