Behandling af baby/børn

En babybehandling hos mig, er her ro og fred og ikke mindst tid, til at vi kan tage det i dit og din baby’s tempo. Måske har I bare lige brug for et tjek, måske kommer I fordi jeres baby ikke ser ud til at trives.

I mine øjne skal man ikke bare vente på at ens baby får det bedre, da kolik symptomer såsom ubehag, smerter eller uro kan medføre mange andre problematikker. Jeg ser mange baby’er som har spændinger eller smerter. Det kan alt sammen være opstået i graviditeten eller under fødslen – vi ved det ikke – da vores børn af gode grunde ikke kan fortælle os det.

Kranio sakral terapi til børn

Har du mistanke om at din baby har kolik eller har noget der generer i den lille krop, kan det være en god ide at komme til et baby-tjek.

Jeg kan hjælpe jer med at spore jer ind på, hvad det er der driller, og hvordan I kan afhjælpe generne.

Jeg mærker jeres lille baby igennem med meget bløde og lette tryk og løsner spændinger i kroppen.

Spændingerne kan sidde omkring kraniet eller langs rygsøjlen og forstyrre. Det kan sidde i bækkenet eller i mellemgulvet og alt sammen kan give uro, mavekneb eller andre former for smerter.

Jeg har også masser af erfaring med at vurdere tungebånd og afhjælpe spændinger der påvirker sutteteknikken ved brystet.

Læs mere om kranio sakral terapi her

Akupunktur til børn – uden nåle

Jeg er uddannet indenfor en helt særlig form for baby eller børne – akupunktur som er en blid og nænsom behandlingsform. Den hedder Shonishin og kommer fra Japan. Jeg bruger faktisk sjældent nåle på børn, istedet bruger jeg metalgenstande der er særligt udviklet til behandling af børn.

Shonishin kan være helt utroligt effektivt til mavegener, forstoppelse, uro eller søvnproblemer. Det er enkelt og let behandling som børnene ofte nyder.

Læs mere om mine behandlinger her

Jeg hjælper ofte børn med:

 • kolik
 • mavesmerter
 • forstoppelse
 • voldsom gylp
 • ammeproblemer og stramt tungebånd
 • spændinger efter graviditet og fødsel
 • fladt baghoved
 • favoritside med hovedet
 • bananform
 • problemer med at ligge på maven
 • søvnproblemer og uro
 • Mellemørebetændelse

Jeg har også akut tider

Hvis du ikke kan finde en tid der passer jer, så ring eller sms.

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Og senere i livet handler det måske mere om søvnløse nætter, hedeture og humørsvingninger. – Altsammen noget akupunktur kan afhjælpe

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling