Kranio Sakral Terapi

I 2018 blev jeg færdiguddannet Kranio Sakral Terapeut, og er nu Registreret Alternativ behandler (RAB). Jeg har derfor et højt uddannelses niveau indenfor kranie sakral terapi. Jeg har sidenhen specialiseret mig i babyer og små børn.

Kranio Sakral Terapi (KST) er en meget blid behandlingsform, som med lette tryk på kroppen, løsner spændinger i bindevævet, muskler og led. På den måde bliver der frigivet plads og frit flow til nervesystemet i kroppen, så smerter for eksempel lindres og uroen dæmpes.

KST er specielt godt til børn – både store som små, da det er en meget blid behandling, men jeg bruger det også rigtig meget til voksne. Kvinder med smerter i bækkenet, hovedpine, migræne, piskesmæld eller for eksempel graviditetskvalme.

Læs mere om børne behandlingerne her

Min erfaring er at KST og akupunktur kan være en yderst effektiv kombination til mange forskellige gener.

Læse mere om behandlingerne her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling