Hvordan foregår en behandling?

Jeg behandler altid helhedsorienteret og med udgangspunkt i lige præcis din situation. Jeg har brug for at kende til din livssituation og og din krop for at kunne målrette behandlingen til dig. Derfor starter jeg altid med et kort interview ved den første behandling. Jeg mærker højst sandsynlig også din puls på håndleddene og kigger på din tunge.

Første behandling

Første behandling varer som oftest 1 time og 15 minutter. De efterfølgende behandlinger varer ca 50 min.

Vi planlægger sammen om du skal have akupunktur eller kranio sakral terapi, eller om vi skal kombinere det. Du er selv helt med til at bestemme det.

 

Efter behandlingen

Du kan godt forvente at der vil være en form for reaktion efter en behandling. Den mest almindelige reaktion er træthed. Lyt til din krop og tag den med ro.  Drik desuden rigeligt med væske efterfølgende, da du udskiller affaldsstoffer, som i værste fald kan give dig hovedpine eller ubehag, hvis ikke du får “skyllet det ud” med vand.

 

Kommer du med en baby….

Vil behandlingen altid være på dit barns præmisser! Både akupunktur og kranio sakral terapi er meget blide behandlinger – især til en baby, og du er altid sammen med din baby. Måske holder du din baby eller måske ammer du imens – alt kan lade sig gøre.

Indimellem oplever jeg børn som nægter at jeg nærmer mig dem. Det kan derfor være en god ide at jeg behandler dig som forældre, mens du sidder eller ligger med baby. I er så tæt forbundne, at baby også vil have gavn af dette og langsomt acceptere behandlingen.

Din baby kan godt reagere på behandlingen. Det vil sig, blive ekstra tørstig og meget træt. Nogle baby’er bliver let pylret det første døgn efter en behandling, men det er som oftest en kortvarig reaktion, før I vil se en bedring.

– Læs mere om børne behandlingerne her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling