Fertilitet

Oplever du at det trækker ud med at blive gravid, eller ønsker du bare at skabe de bedst mulige forudsætninger for en graviditet?

Akupunktur

Akupunktur kan hjælpe dig med at optimere dine muligheder for at blive naturligt gravid og det kan også støtte op om din behandling, hvis du allerede er i fertilitetsbehandling.

For at opnå en graviditet, skal din krop være i mest mulig balance. Din livmoder skal være klar til at modtage et æg og din cyklus skal være i balance, så du får ægløsning med modne æg.

Akupunktur har vist sig at øge blodcirkulationen i din livmoder, så den er mere modtagelig og også nærende for det befrugtede æg.

Akupunktur kan også balancere din menstruationscyklus, så du får en regelmæssig menstruation.

Akupunktur kan hjælpe dig med at komme i  bedre fysisk og mental balance, og det kan sænke stress-niveauet i din krop så du dermed også bliver mere fertil.

Akupunktur er til dig

  • som gerne vil øge mulighederne for en naturlig graviditet
  • som har PCO eller PCOs
  • som har endometriose
  • med stofskifte problemer
  • som har et fibrom
  • eller som er i fertilitetsbehandling med insemination (IUI), IVF eller ICSI

 

Kranio Sakral terapi

Kranio Sakral terapi er en blid behandling der løsner op for spændinger i og omkring bækkenet, så der er optimal flow af energi, blod og ilt til livmoderen. Det er desuden effektivt til at sænke stressniveauet i kroppen, så kroppen kan modtage og bevare en graviditet. Jeg har rigtig gode erfaringer med at kombinere kranio sakral terapien med akupunktur, da de to behandlingstyper komplimenterer hinanden godt.

Du kan læse mere om behandlingerne her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling