Modning til fødsel

Ønsker du at forberede din krop bedst muligt til den kommende fødsel, så kan modning til fødsel med akupunktur være et godt valg for dig.

Jeg har hjulpet tusindvis af kvinder med at blive klar til fødslen med akupunktur, og min baggrund som akupunktør og jordemoder gør, at jeg kan tilpasse behandlingen lige præcis til dig og din graviditet.

Det betyder også at jeg vil mærke på din mave, lytte hjertelyd og vurdere din graviditet, som hvis du var til en helt almindelig jordemoder-konsultation.

Derudover vil jeg lave en individuel vurdering af dig og din krop, så akupunktur behandlingen bliver efter dine behov og din krop og graviditet.

Nogle undersøgelser har vist at der er sandsynlighed for at du har mindre brug for smertelindring under fødslen, at du får mere effektive veer, og at der er større sandsynlighed for at din fødsel går i gang på naturlig vis, hvis du har fået akupunktur som modning op til fødslen. Hvis du alligevel ender med en igangsættelse, vil der være behov for relativt mindre medicin til at få fødslen igang.

Man kan starte behandlingen allerede i 37. graviditetsuge, ca. en gang om ugen. Går du over termin eller bliver du tilbudt igangsættelse, kan behandlingen også sagtens foregå oftere.

Du kan forvente at du bliver træt efter behandlingen og at du også får tiltagende plukkeveer – måske henover natten. Hvis fødslen for alvor går i gang sker det som oftest indenfor det kommende døgn.

– Du kan evt kombinere fødselsmodnende akupunktur med hindeløsning.

– Læs mere om akupunktur her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling