Mor-barn behandlinger

Der skal 2 til tango – og det skal der også med en nyfødt.

Mor og barn er så tæt forbundne, så når mor har det godt, har baby det også godt. Ofte glemmer vi os selv, når vi lige har født, men baby har faktisk stor gavn af, hvis mor også får behandling.

Det kan have været en udfordrende graviditet eller fødsel, mor er måske stresset eller udmattet eller har smerter efter fødslen

En behandling til mor og barn kan give overskud og virke afstressende for både mor og barn.

Vi sætter 1,5 time af i alt og tager det bare fuldstændig som det kommer. Hvis baby er klar til behandling først starter vi med baby. Det kan være en fordel, hvis du har en “babysitter” med, så du kan koncentrere dig om din behandling, og holde fri. Hvis ikke det kan lade sig gøre, finder vi også ud af det.

– Læs mere om behandlingerne her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling