Hindeløsning

Hindeløsning af jordemoder med erfaring

Hindeløsning er en metode der kan være med til at hjælpe dig med at få veer, hvis du er ved at blive utålmodig.

Hindeløsning er ikke et indgreb som sådan. Din krop skal være fødeklar, og din baby skal ligge helt rigtigt med hovedet nede i bækkenet, før jeg kan lave en hindeløsning.

Jeg starter altid med at mærke på din maven for at være sikker på at din baby ligger som den skal, og jeg lytter også en hjertelyd.

Der skal være modne forhold. Det vil sige at din livmoderhals skal være lidt åben for at det kan lade sig gøre. Det er oftest at foretrække at foretage hindeløsning efter din termins dato, da din krop som udgangspunkt er mest klar til at lave veer og livmoderhalsen højst sandsynligt har åbnet sig på det tidspunkt.

Når du får lavet en hindeløsning hos mig er det ALTID i dit tempo og på dine præmisser. Du vil udskille en masse gode “fødehormoner” efterfølgende, og vil som oftest mærke en del plukkeveer. Desuden er det helt normalt at pletbløde efterfølgende.

– Du kan også kombinere hindeløsning med fødselsmodnende akupunktur

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling