Jordemoder

Jeg har været jordemoder i 15 år og mødt tusindvis af fødende og gravide og jeg har en dybdegående viden og erfaring med alle livets faser hos en kvinde.

Som jordemoder ser jeg mig selv som den ultimative omsorgsperson der vil gøre alt, hvad jeg kan for at skabe de bedste rammer for hver enkelt kvinde, gravide, fødende, baby og familie.

Graviditets ønske

Jeg har hjulpet mange kvinder i forbindelse med fertilitet, både med inseminationer og IVF og naturligvis også støttet op under forløbet i form af akupunktur behandlinger

Graviditetsgener

Jeg har behandlet tusindvis af gravide for diverse graviditetsgener, og med den erfaring ved jeg, hvad kvinder skal acceptere eller ikke acceptere af gener i graviditeten.

Igangsættelse, skal – skal ikke?

Jeg ved også, hvor svær en situation det kan være at sidde i når man som højgravid er gået over sin termin og tilbuddet om igangsættelse er lige om hjørnet – skal man tage imod den – skal man ikke? Er det sikkert nok at vente, og er der noget jeg selv kan gøre for at veerne starter?

Eller måske er du så belastet af din graviditet at du gerne bare vil hjælpe din krop på vej. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe kvinder på den mest skånsomme og effektive måde frem til fødslen med akupunktur.

Det nyfødte barn

Jeg har altid brændt for at skabe et godt fundament for fødende og gravide, og jeg ved hvor stor betydning graviditeten og fødslen har for det nyfødte barn – og familiens trivsel fremadrettet. Jeg har indgående viden om amning, og hvad der skal til for at dit barn kan sutte optimalt, og jeg kan hjælpe jer med at hjælpe jeres barn til den bedste start på livet. Læs mere om børnebehandlingerne her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling