Akupunktur 

Jeg er uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin på en akupunkturskole i København. En 3 årig uddannelse med udgangspunkt i den kinesiske akupunktur. Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af en brancheforening der stiller høje krav til sine medlemmer. Derfor er du garanteret en professionel behandling når du kommer hos mig.

Akupunktur handler om at balancere kroppen. Når du har smerter, ubehag eller andre former for gener, så er det ifølge den Kinesiske medicin en ubalance. Der arbejdes således med kroppens egne ressourcer for at skabe balance.

Når jeg behandler med akupunktur, arbejder jeg med energi,  eller qi, som det hedder i Kinesisk Medicin. For at skabe den bedst mulige balance i kroppen, skal energien kunne flyde frit og uproblematisk igennem hele kroppen.

Jeg behandler også børn med akupunktur. Det foregår på en hel særlig måde.

Du kan du læse meget mere om børnebehandlingerne her

Bivirkninger og risici ved akupunktur

Det er meget almindeligt at føle sig meget træt eller øm i kroppen efter en behandling. Du skal huske at drikke rigeligt med væske efterfølgende. Nogen oplever at generne bliver let forværret efter en behandling, men som ofte letter de igen efter et par dage.

Der er en lille risiko for at du kan få et blåt mærke der, hvor nålen har siddet. Men det er sjældent det bløder efter stikket da nålene er så små at “hullet” lukker sig igen. Nålene er ALTID sterile engangsnåle, og meget små. De fleste beskriver det, som et myggestik at få sat en akupunkturnål, og nogle gange kan man slet ikke mærke det.

En yderst sjælden bivirkning ved akupunktur, er at man kan risikere at punktere en lunge med en akupunkturnål. Jeg har en af de længste uddannelser indenfor akupunktur og er trænet i at stikke helt forsvarligt og ved lige præcis, hvordan jeg skal stikke i brystområdet uden der er risiko for en punkteret lunge.

– Husk det er altid dig der bestemmer, hvordan lige præcis din behandling skal foregå. 

Du kan læse mere om behandlingerne her

 

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Og senere i livet handler det måske mere om søvnløse nætter, hedeture og humørsvingninger. – Altsammen noget akupunktur kan afhjælpe

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling