Efterfødsel

En graviditet, en fødsel og en masse vågne nætter efterfølgende kan godt sætte sine spor i din kroppen.

Det er hårdt at blive mor, både fysisk og psykisk, og det kan tage sin tid at komme ovenpå igen. Derfor er det ikke nogen dårlig ide at bruge bare en time af din tid på kun mor-tid.

Måske har du stadig smerter i lænden eller bækkenet efter graviditeten, måske har du spændinger i skuldre og nakke eller hovedpine, det er fysisk hårdt at være mor og det kan tærre på kræfterne.

Du er velkommen til at tage din baby med, men har du en “babysitter” du kan tage med, vil det være en fordel for jer begge, så kan du nemlig slappe helt af og give dig hen til behandlingen – gør det der virker mest trygt for dig.

Der er også mulighed for at vi kan kombinere en behandling til dig og din baby. Selvom din baby er født, er I fortsat meget tæt forbundne og I kan begge have gavn af at blive behandlet sammen.

Læs om mor-barn behandling her

 

Ondt i bækkenet eller lænden eller halebenet

Måske har du haft smerter i bækkenet under graviditeten, som stadig ikke helt er forsvundet, måske har du ondt efter fødslen. – Et haleben eller symfysen/skambenet kan godt være udsat under en fødsel, og det kan give smerter når du sidder eller går.

Både akupunktur og kranio sakral terapi er effektiv mod led og muskelsmerter.

En hård fødsel

En fødsel kan godt sætte sine spor både på krop og sjæl. Nogle kvinder oplever at være fuldstændig drænet efterfølgende. Andre kvinder oplever at deres humør er meget påvirket efter fødslen. Måske føler du dig oven i købet fuldstændig ved siden af dig selv, både fysisk og psykisk.

Akupunktur og kranio sakral terapi er helhedsorienteret kropsbehandling, der hjælper dig både psykisk og fysisk i balance. Det hjælper din krop og dit sind med at samle sig igen efter en voldsom oplevelse og det virker afstressende.

 Hos mig er du i fuldstændig trygge rammer. Jeg har talt med tusindvis af kvinder efter fødslen og kan hjælpe dig med at sætte ord på alt det der foregår i din krop og dit sind.

Kejsersnit & arvæv

Et kejsersnit er en stor operation. Det tager tid at komme sig over det. Mavemusklerne skal finde ud af at arbejde igen efter operationen og arvævet kan have svært ved at hele. 

Mange oplever ømhed i musklerne omkring arvævet og nogen oplever også følelsesløshed. Akupunktur kan øge følsomheden omkring arvævet igen og behandle arvævet så det bliver kosmetisk pænere.  

Hovedpine og/eller migræne

Manglende søvn og mange timer i den samme stilling, kan give nakkesmerter og hovedpine. I værste fald migræne anfald.

Kombinationen med akupunktur og kranio sakral terapi kan være rigtig godt. Kranio sakral terapi kan løsne op for spændinger i nakke og skuldre og ryg og akupunkturen kan samtidig hjælpe din krop i balance, så hormonelle ubalancer kan afhjælpes

Smerter i håndled & skuldre

Mange kvinder oplever smerter i håndled og fingerled efter fødslen. Måske har du haft gener i hænderne under graviditeten (karpaltunnelsyndrom), eller også oplever du bare at det er belastende for arme skuldre og håndled at holde og bære dit barn.

Både akupunktur og kranio sakral terapi er effektiv mod led og muskelsmerter. 

Amning og brystbetændelse

Akupunktur kan hjælpe dig med at booste mælkeproduktionen. Det kan også hjælpe dig med at fjerne stase fra brystet, hvis du har mælkeknuder. Har du oplevelsen af at din mælkeproduktion daler og stiger konstant kan akupunktur også hjælpe dig. 

Både akupunktur og kranio sakral terapi virker afstressende og det har rigtig stor betydning for din mælkeproduktion også. 

Akupunktur og kranio sakral terapi kan ikke stå alene som behandling ved nedsat mælkeproduktion. Ofte skal der en ammevejledning til eller hjælp til din baby i forhold til sutteteknik og spændinger. Jeg kan hjælpe jer med at vurdere, hvilken hjælp der skal til for at vi når i mål med amningen.  

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Og senere i livet handler det måske mere om søvnløse nætter, hedeture og humørsvingninger. – Altsammen noget akupunktur kan afhjælpe

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling