Graviditet

En graviditet er som regel en lykkelig tid, hvor noget spirer og gror, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Mange gravide har så mange gener af kvalme, smerter i bækkenet eller andet der generer så meget at det forstyrrer nattesøvnen eller er svært at gå på arbejde.

Jeg har mange års erfaring med at behandle gravide og har hjulpet tusindvis af kvinder igennem deres graviditet med smerter og gener.

Du kan læse om mine erfaringer her

Det jeg oftest ser er:

  • kvalme og opkast
  • smerter i bækkenet, ryggen og halebenet
  • væske i kroppen der giver føleforstyrrelser i hænder og arme, også kaldet karpaltunnelsyndrom
  • hovedpine og migræne
  • søvnproblemer
  • væske i kroppen
  • Åreknuder
  • Halsbrand

Ligger din baby med hovedet opad?

Ligger din baby i såkaldt sædepræsentationunderkrop eller UK, kan jeg hjælpe dig med at få din baby til at vende sig – men kun hvis din baby vil.

Du skal selv lave behandlingen derhjemme med det der hedder moxa. Moxa er en varmebehandling, som ligner en rygende cigar. Ja, det kan lyde sært, men det er faktisk en helt almindelig del af akupunktur behandling i det hele taget. Den oprindelige urt der er brugt i moxa behandling er gråbynke, men i dag bruges der også mere røgfri og lugtfri moxa.

Når du kommer hos mig vil jeg altid mærke på din mave, for at undersøge hvordan din baby ligger. Du vil få udleveret moxaen og jeg instruerer dig i, hvordan du skal bruge den. Jeg vil desuden tilbyde dig en behandling med akupunktur eller kranio sakral terapi, som kan være med til at give plads og afspænding i bækkenet, så der er plads til at baby kan vende sig.

Hvis du allerede ved at din baby ligger med numsen nedad i 34. uge, kan du sagtens starte allerede der med at bruge moxaen. Eller har du lige opdaget det og skal til vendingsforsøg kan du sagtens kombinere dette med moxa behandlingen.

Du kan læse mere om gravid-behandlingerne her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling