Priser

Der betales med Mobile Pay eller kontant på beløbet.
Afbud skal ske minimum 24 timer før tid. Ellers afregnes det fulde beløb.

Sundhedsforsikring
Har du en sundhedsforsikring, så husk at tjekke inden du kommer om den dækker behandling – både af dit barn og dig.

Klinikken afregner direkte med Sygeforsikringen “danmark” og de fleste private sundhedsforsikringer. Hvis du har en anden sundhedsforsikring, så skal du også altid huske at kontakte dem inden du kommer til behandling, for at være sikker på at de giver dig tilskud.

 

OBS! Klinikken flytter til nye lokaler- Adressen er Haraldsborgvej 16 i Roskilde

Popup titel

Her skriver jeg teksten

Brødtekst kommer her

Popup titel

Her skriver jeg teksten

Brødtekst kommer her

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling