Baby Massage

Babymassage – let at lære og dejligt – både for dig og din baby.

Book  1. modul ⇒ 25. oktober 2023 kl 11.00-12.00

Book 2. modul ⇒ 1. november 2023 kl 11.00-12.00

Pris 150 kr pr. modul

Vidste du at huden er vores største sanseorgan, og din baby forstår verden og sig selv primært gennem huden og berøring.

Baby massage er en vidunderlig lille hyggestund for dig og din baby, og kan være en magisk måde at vise din baby verden på.

Massagen styrker din baby’s kropsbevidsthed og motoriske udvikling. Berøring med massage er derfor ikke “bare” en luksus, men kan være en vigtig del af baby’s trivsel og udvikling.

Baby Massage giver ro, nærvær og velvære og det styrker endda immunforsvaret.

Ud over at være uddannet babymassage instruktør er jeg også akupunktør og kranio sakral terapeut, og kan derfor krydre babymassagen med akupressur teknikker og afspændings teknikker.

– Du kan læse mere om min baggrund her

Babymassage er altid på barnets præmisser, – måske er din baby ikke vågen når I ankommer, måske vil din baby kun være med til 10 min massage.

Der er sat 60 min af til kurset, så jeg forsøger at repetere massagen 2 gange i løbet af de 60 min, så der er en chance for at både du og din baby når at være med.

Din baby kan ikke holde til at vi gennemgår hele kroppen på en gang – derfor er kurset opdelt i 2 moduler. Du vælger selv rækkefølgen og du kan tage modulerne når det passer jer.

Modul 1

  • Lær at massere ben, fødder og ryg.
  • Bonus info om akupressur punkter på fødder ben og ryg.

Massage af ben, fødder og ryg, virker utrolig afslappende og kan være en lifesaver inden aftenputning.

Book 1. modul her

⇒ 25. oktober kl 11.00

Modul 2

  • Lær at massere ansigt, arme brystkasse og mave
  • Bonus info om akupressur punkter i ansigt, på arme bryst og mave.

Styrker fordøjelsen, mundmotorikken og brystregionen.

Book 2. modul her

⇒ 1. november kl 11.00

Alt det praktiske

Jeg tilbyder undervisning i grupper af max 6 voksne med baby her i vores skønne lokaler på Haraldsborgvej 16 i Roskilde.

Husk et håndklæde din baby kan ligge på

Her er fri parkering til bil og barnevogne kan stå lige udenfor vores lokaler, så du kan se barnevognen.

 

Undervisning i Baby Massage

Pris 150 kr for en times undervisning.

Modul 1 – 60 min varighed      

  • massage af  ben – fødder – ryg
  • bonus info om akupressur punkter på ben, fødder og ryg

⇒ Book 1. modul – 25. oktober  kl 11.00

Modul 2 – 60 min varighed

  • Massage af ansigt, bryst arme og mave
  • Bonus info om akupressur punkter i ansigt, på arme og mave.

⇒ Book 2. modul – 1. november  kl 11.00

Hvis din mødregruppe er interesserede, i undervisning kun til jer, så giv mig et kald på tlf 20812981, så vi kan aftale nærmere.

– Kontakt

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Og senere i livet handler det måske mere om søvnløse nætter, hedeture og humørsvingninger. – Altsammen noget akupunktur kan afhjælpe

Læs mere her

Freja Klinik

Haraldsborgvej 16

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger:

6695 - 1004669491

Tidsbestilling

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Frejaklinik.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.