Baby massage

Vidste du at huden er vores største sanseorgan, og din baby forstår verden og sig selv primært gennem huden og berøring. Babymassage er i nogle kulturer en lige så vigtig ting at lære som at skifte en ble. Det er vigtigt fordi det er med til at give baby en forståelse af sig selv,  sine grænser og en større selvbevidsthed.

Desuden er det en hyggestund mellem dig og din baby, som giver ro, nærvær og velvære og det styrker endda immunforsvaret.

Det er let at lære og dejligt – både for dig og din baby.

Jeg tilbyder undervisning i grupper af max 6 personer ud over jeres babyer i jeres hjem.

Ud over at være uddannet babymassage instruktør er jeg også akupunktør og kranio sakral terapeut, og kan derfor krydre babymassagen med akupressur teknikker og afspændings teknikker.

– Du kan læse mere om min baggrund her

Undervisning i baby massage

Pris 975 kr for en times undervisning.
Inkl kørsel max 10 km fra Klinikken i Roskilde.

Hvis du eller din mødregruppe er interesserede, så ring til mig 

– Kontakt

Jeg kan hjælpe dig med

Fertilitet

Ønsker du at blive gravid og vil du give din krop det bedste fundament for en graviditet, eller er du lige nu i fertilitetsbehandling og vil du optimere chancerne for en graviditet.

Læs mere her

Graviditet

En graviditet bliver ofte kaldt den søde ventetid, men det er ikke alle gravide der oplever det sådan. Kvalme, smerter i bækkenet, søvnløshed eller andre helt almindelige graviditetsgener kan være en stor belastning i hverdagen.

Læs mere her

Fødsel

Vil du forberede din krop så godt som muligt på en kommende fødsel, så kan akupunktur være det helt rigtige valg for dig. Jeg har hjulpet rigtig mange kvinder med at optimere chancerne for en normal forløbende fødsel igennem mange år og tilbyder både fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning.

Læs mere her

Baby

En baby med uro og meget gråd, mavesmerter eller problemer med søvnen er ikke noget man “bare” skal leve med – der er faktisk hjælpe og hente.

Læs mere her

Efter fødsel

Måske har du været igennem en lang og opslidende fødsel, måske har du stadig ondt i bækkenet eller problemer med skuldersmerter. Det er ikke altid man husker sig selv når tiden går med at passe en lille baby, men hvis mor har det godt, har baby det også godt.

Læs mere her

Kvinder

Forskellige udfordringer hører til forskellige aldre. Mange unge kvinder lider af menstruationssmerter eller migræne og nakkesmerter relateret til cyklus.

Og senere i livet handler det måske mere om søvnløse nætter, hedeture og humørsvingninger. – Altsammen noget akupunktur kan afhjælpe

Læs mere her

Freja Klinik

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindingevej 34E

4000 Roskilde

Telefon 20 81 29 81

Mail: cecilie@frejaklinik.dk

CVR: 34247609

Bankoplysninger: 

6695 - 1004669491

Tidsbestilling

Denne hjemmeside bruger cookies

Vi har opdateret vores persondatapolitik så den lever op til de nye EU-regler. Frejaklinik.dk anvender desuden cookies til at huske indstillinger, statistikker og målretning af annoncer.